Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Wyniki szukania

Znaleziono: 1680 przepisów

  • 2 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Forszmak lubelski

    Mięso, kiełbasę, cebulę i czosnek przesmaż na oleju. Zalej bulionem i duś do momentu, aż mięso zacznie robić się miękkie. Następnie dodaj pokrojoną w...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Flaki po warszawsku

    Wołowinę i połowę włoszczyzny umieść w garnku, zalej ok. 4 l wody, dodaj liść laurowy, ziele angielskie oraz sól i gotuj 1,5 –2 godz....

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Biała kiełbasa z porem i jabłkiem

    Kiełbasę zalej gorącą wodą i odstaw na około 30 min. Pory pokrój na 3-4 cm kawałki, następnie przekrój je wzdłuż. Na patelni rozgrzej oliwę....

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Spaghetti z tuńczykiem

    Makaron ugotuj w osolonej wodzie, zgodnie ze wskazówkami podanymi na opakowaniu. Na dużej patelni rozgrzej oliwę i zeszklij na niej cebulę z...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Pizza z pomidorkami

    Pomidorki wymieszaj z oliwą i przełóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Wstaw na 7 minut do piekarnika nagrzanego do 200°C. Passatę...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Panna cotta kawowa

    Żelatynę rozpuść w kawie i odstaw, by napęczniała. Czekoladę rozpuść z mlekiem (w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej). Śmietankę podgrzej z...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Gruszki pieczone z serem

    Gruszki umyj, przekrój na pół i delikatnie usuń gniazda nasienne. Połówki ułóż skórką do dołu na blasze wyłożonej...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Sajgonki z kurczakiem i kolendrą

    Pierś kurczaka przekrój wzdłuż na pół i przełóż do miski. Dodaj pastę curry, sos sojowy, sól i pieprz, wymieszaj. Smaż na...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Pad Thai z krewetkami i tofu

    Krewetki przekrój na pół, usuwając pancerz i ogonek. Tofu usmaż z każdej strony na złoty kolor na 6 łyżkach rozgrzanego oleju. W woku...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Korma z ciecierzycą i kalafiorem

    Namoczoną ciecierzycę zalej wodą, dopraw solą, kurkumą oraz gorczycą i gotuj na małym ogniu przez 45 min. Różyczki kalafiora dopraw solą i...

Wiecej przepisów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz