Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Omlet z ciecierzycy z warzywami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Wszystkie składniki na omlet dokładnie wymieszaj. Masę odstaw na 20 minut.
    2. Ciasto wylej na rozgrzaną patelnię z niewielką ilością oleju. Smaż z obu stron na rumiano.
    3. Poszatkowaną cebulę wrzuć na rozgrzany olej. Gdy cebula się zrumieni, dodaj drobno posiekany czosnek i chwilę smaż. Dodaj oczyszczone i pokrojone w ćwiartki pieczarki, paprykę pokrojoną w paski, plastry cukinii i bakłażana. Dopraw solą i pieprzem.
    4. Omlet złóż na pół, do środka włóż farsz i podawaj ze świeżym szpinakiem.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos