Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Wyniki szukania

Znaleziono: 1661 przepisów

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Grecki gulasz z warzywami

    Na patelni rozgrzej 2 łyżki oliwy, dodaj mięso i obsmaż je na złoty kolor. W dużym rondlu rozgrzej resztę oliwy, dodaj cebulę i czosnek i smaż na złoty...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Sałatka z ośmiornicą

    W garnku umieść zamrożoną ośmiornicę, całą cebulę, listek laurowy i ostrą papryczkę. Przykryj pokrywką i zagotuj. Gotuj ośmiornicę, aż cebula zmięknie, a...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Paella Valenciana

    Papryki ugrilluj na patelni grillowej, przełóż je do miseczki, przykryj folią i odstaw. Następnie obierz ze skóry, usuń gniazda nasienne, a...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Albóndigas z fasolą

    W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki klopsików. Uformuj małe kulki i ułóż je na tacy. Wstaw je do lodówki na czas...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Sandacz zapiekany

    Filety z sandacza umyj, osusz i oprósz solą. Ułóż je w wysmarowanym masłem żaroodpornym naczyniu, przykryj i odstaw na bok. Na patelni...

  • 2 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Polędwiczki w miodzie z sałatką z selera naciowego z pomarańczą

    Polędwiczki oczyść, osusz ręcznikiem papierowym i natrzyj dokładnie świeżo zmielonym pieprzem i solą. Pokrojoną cebulę włóż do zimnej wody....

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Pierś z gęsi pieczona z warzywami

    Mięso przełóż z zamrażarki do lodówki i pozostaw do rozmrożenia (kilogramowa porcja gęsi rozmraża się ok. 3-4 godzin). Po rozmrożeniu wytnij...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Perliczka po poznańsku

    Perliczkę umyj, osusz i natrzyj solą, pieprzem, sokiem z cytryny oraz estragonem lub tymiankiem. Połowę masła i resztę ziół związanych w pęczek...

  • 2 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Karp pieczony w migdałach z sosem

    Filety z karpia umyj i delikatnie osusz. W razie konieczności podziel na mniejsze części. Kawałki karpia od strony mięsa dopraw solą, pieprzem i...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Kaczka z pyzami i modrą kapustą

    Kaczkę włóż do żaroodpornego naczynia i piecz przez 25 min w temperaturze 210°C. Następnie zmniejsz temperaturę do 150°C i piecz kaczkę...

Wiecej przepisów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz