Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Szarlotkowy pudding z siemieniem lnianym

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Wszystkie składniki na pudding dokładnie wymieszaj. Chłodź w lodówce przez 2 godziny.
  2. Wszystkie składniki na spód wymieszaj, podziel na 3 porcje i wylep dno pucharków. Na wierzch wyłóż pudding z siemieniem lnianym.
  3. Na patelni rozgrzej olej i wrzuć obrane, pokrojone w kostkę jabłka wraz z pozostałymi składnikami.
  4. Smaż około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, póki jabłka nie będą miękkie. Pozostaw je do ostudzenia, a następnie wyłóż na wierzch puddingu. Posyp siemieniem lnianym.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz