Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Szarlotkowy pudding z siemieniem lnianym

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Wszystkie składniki na pudding dokładnie wymieszaj. Chłodź w lodówce przez 2 godziny.
    2. Wszystkie składniki na spód wymieszaj, podziel na 3 porcje i wylep dno pucharków. Na wierzch wyłóż pudding z siemieniem lnianym.
    3. Na patelni rozgrzej olej i wrzuć obrane, pokrojone w kostkę jabłka wraz z pozostałymi składnikami.
    4. Smaż około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, póki jabłka nie będą miękkie. Pozostaw je do ostudzenia, a następnie wyłóż na wierzch puddingu. Posyp siemieniem lnianym.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów