Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Wyniki szukania

    Znaleziono: 1762 przepisów

    • 3 głosy
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Węgierska zupa gulaszowa

      Wołowinę pokroić na niewielkie kawałki, cebule posiekać, a marchew, korzeń pietruszki i selera obrać i pokroić w kostkę, osobno obrać pomidor, a następnie...

    • 2 głosy
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Pstrągi z patelni

      Pstrągi umyj, osusz papierowym ręcznikiem, skrop z wierzchu i w środku sokiem z cytryny i posól. Każdą rybę wypełnij masłem wymieszanym z...

    • 3 głosy
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Smoothie z bananem, kiwi i szpinakiem

      Kiwi i banany obierz, zmiksuj ze szpinakiem na gęsty, gładki napój. W razie konieczności dolej nieco soku pomarańczowego lub wody. Składniki na 2...

    • 7 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Sernik na zimno z owocami

      Ser mielimy dwu lub trzykrotnie, następnie ucieramy go z cukrem. Możemy też skorzystać z gotowego sera twarogowego do ciast. Do sera dodajemy galaretkę...

    • 15 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Pierś nadziewana szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie serowym

      Na patelni rozgrzej 2 łyżki oliwy. Dodaj cebulę, smaż przez 2 min, aż zmięknie. Po tym czasie wrzuć pomidory suszone pokrojone w paski, smaż dodatkowe 2...

    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Pieczona biała kiełbasa z sosem chrzanowym

      Kiełbasę nakłuj wykałaczką w kilku miejscach. Ułóż w naczyniu żaroodpornym razem z cebulą pokrojoną w ćwiartki, zmiażdżonym czosnkiem, liściem...

    • 5 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Gulasz węgierski

      Przygotowanie mięsa: Mięso osuszamy ręcznikiem papierowym, kroimy w kostkę, solimy i posypujemy świeżo zmielonym pieprzem. Mięsa na gulasz nie marynujemy,...

    • 2 głosy
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Pieczone kasztany

       Kasztany myjemy ciepłą wodą i osuszamy ręcznikiem papierowym.  Kładziemy je płaską stroną na desce i nacinamy nożem po skosie aby powstał X....

    • 4 głosy
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Łosoś zapiekany w cieście francuskim

      Rybę pokrój w drobną kostkę, przypraw solą, pieprzem, sokiem i skórką z cytryny. Pora pokrój w cienkie krążki. Na patelni...

    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Zapiekanka z mięsem mielonym i warzywami

      Makaron ugotuj al dente, wedle instrukcji na opakowaniu. W głębokiej patelni rozgrzej oliwę z oliwek, podsmaż cebulę, paprykę oraz cukinię przez 2-3...

    Wiecej przepisów