Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Wyniki szukania

Znaleziono: 1644 przepisów

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Zupa krem z cukinii

    Zupa krem to szybkie i bardzo proste do przygotowania danie. Najlepiej przyrządzić je z sezonowych warzyw - latem na przykład z cukinii - i doprawić miętą...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Zapiekanka z mięsem mielonym i warzywami

    Makaron ugotuj al dente, wedle instrukcji na opakowaniu. W głębokiej patelni rozgrzej oliwę z oliwek, podsmaż cebulę, paprykę oraz cukinię przez 2-3...

  • 4 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Racuszki z jabłkami

    Drożdże połącz z cukrem, zalej letnim mlekiem, odstaw na 15 minut w ciepłe miejsce. Do drożdży dodaj sól, mąkę i jajko, wymieszaj. Odstaw...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Karkówka z grilla w marynacie piwnej

    Kotlet zbijamy pięścią (nie używamy tłuczka, bo mięso będzie za suche). Z miodu, oleju, piwa, musztardy i pozostałych przypraw (pieprzu, soli, majeranku,...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Zupa fasolowa na żeberkach

    Ziemniaki oraz marchew obierz i pokrój w kostkę. Czosnek i cebulę posiekaj, czosnek utrzyj dodatkowo z odrobiną soli. Fasolę wypłucz, a następnie...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Miruna w delikatnej panierce

    Filety umyj, osusz papierowym ręcznikiem, posól, popieprz i skrop sokiem z cytryny. Następnie przygotuj płynną panierkę do filetów z jajka,...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Kiełbasa pieczona z miodem i musztardą

    Cebulę kroimy w cienkie plasterki i podsmażamy na rozgrzanej oliwie do zeszklenia. Doprawiamy solą i pieprzem i przekładamy do naczynia żaroodpornego. Na...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Ośmiornica po galicyjsku

    Zamrożoną ośmiornicę dużo łatwiej przyrządzić niż świeżą. Kryształki lodu tworzące się podczas mrożenia rozdzierają włókna mięsa, sprawiając, że...

  • 6 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Sznycle z indyka

    Sznycle z indyka rozbij tłuczkiem. Jajka wbij do miski, posól, roztrzep dokładnie widelcem. Zanurzaj kolejno kawałki mięsa w jajku, a następnie...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Smażone udka i podudzia z kurczaka

    Do miski wsyp wszystkie przyprawy, dodaj dwie łyżki oleju, po czymw ymieszaj ze sobą wszystko. Kurczaka dokładnie natrzyj powstałą marynatą, następnie...

Wiecej przepisów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz