Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Pieczone kasztany

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1.  Kasztany myjemy ciepłą wodą i osuszamy ręcznikiem papierowym.
  2.  Kładziemy je płaską stroną na desce i nacinamy nożem po skosie aby powstał X.
  3.  Układamy kasztany nacięciem do góry na blaszce i pieczemy w piekarniku w temp. 200°C przez ok.15-20 min.
  4.  Aby skrócić czas pieczenia przecięte kasztany można wcześniej podgotować we wrzącej wodzie przez ok. 15 minut na średnim ogniu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 głosy
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz