Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Pad Thai z tofu

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Na patelni rozgrzej 3 łyżki oleju i obsmaż na nim pokrojone tofu do momentu uzyskania złotego koloru. Wyłóż je na talerz.
    2. Następnie na patelnię wlej resztę oleju, wbij jajko i smaż mieszając, aż się niemal zetnie. Dodaj tofu i wymieszaj. Dodaj makaron oraz sos Pad Thai, wymieszaj i smaż przez 1-2 minuty.
    3. W razie potrzeby dopraw do smaku sosem rybnym i sokiem z limonki. Podawaj z kiełkami, kolendrą, orzeszkami ziemnymi oraz ćwiartkami limonki.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów