Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Wyniki szukania

Znaleziono: 1639 przepisów

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Paella Valenciana

    Papryki ugrilluj na patelni grillowej, przełóż je do miseczki, przykryj folią i odstaw. Następnie obierz ze skóry, usuń gniazda nasienne, a...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Albóndigas z fasolą

    W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki klopsików. Uformuj małe kulki i ułóż je na tacy. Wstaw je do lodówki na czas...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Sandacz zapiekany

    Filety z sandacza umyj, osusz i oprósz solą. Ułóż je w wysmarowanym masłem żaroodpornym naczyniu, przykryj i odstaw na bok. Na patelni...

  • 2 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Polędwiczki w miodzie z sałatką z selera naciowego z pomarańczą

    Polędwiczki oczyść, osusz ręcznikiem papierowym i natrzyj dokładnie świeżo zmielonym pieprzem i solą. Pokrojoną cebulę włóż do zimnej wody....

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Pierś z gęsi pieczona z warzywami

    Mięso przełóż z zamrażarki do lodówki i pozostaw do rozmrożenia (kilogramowa porcja gęsi rozmraża się ok. 3-4 godzin). Po rozmrożeniu wytnij...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Perliczka po poznańsku

    Perliczkę umyj, osusz i natrzyj solą, pieprzem, sokiem z cytryny oraz estragonem lub tymiankiem. Połowę masła i resztę ziół związanych w pęczek...

  • 2 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Karp pieczony w migdałach z sosem

    Filety z karpia umyj i delikatnie osusz. W razie konieczności podziel na mniejsze części. Kawałki karpia od strony mięsa dopraw solą, pieprzem i...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Kaczka z pyzami i modrą kapustą

    Kaczkę włóż do żaroodpornego naczynia i piecz przez 25 min w temperaturze 210°C. Następnie zmniejsz temperaturę do 150°C i piecz kaczkę...

  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Kaczka po krakowsku

    Kaczkę umyj, osusz, natrzyj solą, pieprzem i majerankiem, po czym odstaw na godzinę w chłodne miejsce. Na patelni podsmaż boczek, dodaj cebulę i pokrojone...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Forszmak lubelski

    Mięso, kiełbasę, cebulę i czosnek przesmaż na oleju. Zalej bulionem i duś do momentu, aż mięso zacznie robić się miękkie. Następnie dodaj pokrojoną w...

Wiecej przepisów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz