Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Tajska zupa z zielonym curry i krewetkami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. W dużym garnku rozgrzej olej i podsmaż na nim chilli, imbir, czosnek i cebulę. Dodaj krewetki, a po 5 minutach grzyby.
    2. Smaż przez chwilę, a następnie zalej wszystko bulionem. Zupę dopraw sosem sojowym, sosem rybnym, cukrem trzcinowym i sokiem z limonki.
    3. Gotuj 10 minut, dolej mleczko kokosowe i gotuj jeszcze 5 minut.
    4. Zupę podawaj z makaronem vermicelli, kolendrą i cząstkami limonki.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów