Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Wyniki szukania

    Znaleziono: 1776 przepisów

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Polędwiczki z dorsza w cieście naleśnikowym

      Rozmrożone polędwiczki, skrop sokiem z cytryny, przypraw pieprzem ziołowym i solą. Odstaw do lodówki. Następnie, przesiej mąkę, dodaj jajka,...

    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Świeże tagliatelle z krewetkami i pesto

      Krewetki gotuj 1 minutę w osolonej wodzie, a następnie odcedź je, zachowując wodę. Do wody po krewetkach wrzuć świeży makaron tagliatelle - gotuj go...

    • 4 głosy
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Gulasz a la chilli z jarmużem

      W garnku rozgrzej 2 łyżki oleju, dodaj cebulę i smaż przez 2 min z dodatkiem liścia laurowego i ziela angielskiego. Po tym czasie włóż wieprzowinę...

    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Boczniaki w azjatyckim stylu

      Boczniaki pokrój w około 1 cm paski. Na patelni rozgrzej łyżkę oleju i na dużym ogniu usmaż grzyby na złoto. Pod koniec smażenia wlej sos sojowy,...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Łosoś z pesto w cieście francuskim

      Przygotuj pesto: uprażone na suchej patelni płatki migdałowe zmiksuj (lub rozetrzyj w moździerzu) wraz z listkami bazylii, czosnkiem, serem i oliwą na...

    • 3 głosy
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Gęś faszerowana po polsku

      Gęś natrzyj z zewnątrz i od wewnątrz solą, pieprzem oraz majerankiem i odstaw na 2 godz. w chłodne miejsce. Ugotuj kaszę na lekko twardo ok. 10-15 min i...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Gęś z ziołowym nadzieniem i pieczonymi warzywami

      Rozgrzej piekarnik do 180°C. Gęś natrzyj dobrze solą i pieprzem. Rozpuść połowę masła na patelni na średnim ogniu, dodaj boczek i smaż aż się...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Tołpyga pod pierzynką z warzyw

      Rybę podziel na cztery porcje i zamarynuj w musztardzie, soli, pieprzu i tymianku. Odstaw na minimum 1 godzinę w chłodne miejsce. Cebulę i pora...

    • 0 głosów
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Perliczka po staropolsku

      Całą perliczkę oczyszczoną w środku obłożyć czosnkiem, a następnie plasterkami wędzonego boczku, tak żeby przykrył on całą powierzchnię perliczki. Całość...

    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Wegetariańskie kotleciki z batatów

      Bataty przekrój wzdłuż, wstaw do piekarnika nagrzanego do 200 °C na ok. 35 minut (aż będą miękkie). Miąższ wyjmij widelcem ze...

    Wiecej przepisów