Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Porady kulinarne

  • slide 1

    Ryby morskie -...

    Ryby stanowią także cenne źródło składników mineralnych takich, jak miedź i...

    Zobacz poradę
  • slide 1

    Sery Mozarella i...

    Do sałatek idealnie nadaje się ser Mozzarella oraz ser typu Feta, który jest...

    Zobacz poradę
  • slide 1

    Rukola i roszponka

    Rukola ma oryginalny, pikantny smak oraz silny aromat. Jest bogata między...

    Zobacz poradę
  • Zasady zdrowego żywienia w XXI wieku

    Zdrowe żywienie polega na dostarczaniu organizmowi wszystkich niezbędnych składników odżywczych we właściwych proporcjach.

    Dietetyk
    radzi
  • Części tuszy mięsa wieprzowego

    W zależności od części tuszy, mięso wieprzowe zawiera różną ilość białka, tłuszczu i energii. Do najchudszych rodzajów, o kaloryczności podobnej do mięsa z uda kurczaka, należy polędwica i schab środkowy.

    Dietetyk
    radzi
  • Zalety spożywania mięsa wołowego

    Mięso wołowe jest bardzo dobrym źródłem pełnowartościowego białka i witamin z grupy B, zwłaszcza B3 (niacyny) oraz B12.

    Dietetyk
    radzi
  • Owoce morza jako źródło składników

    Owoce morza są nie tylko bardzo smacznym, ale również wartościowym źródłem składników odżywczych. Są bogate w witaminy (B12, E i PP) i składniki mineralne.

    Dietetyk
    radzi
  • Przesolona zupa

    Przesoloną zupę możemy uratować, jeżeli wrzucimy do niej dwa surowe ziemniaki, zagotujemy zupę i po 10 min je wyjmiemy.

    Kuroniowie
    radzą
Wiecej przepisów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz