Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Porady kulinarne

    • slide 1

      Ryby morskie -...

      Ryby stanowią także cenne źródło składników mineralnych takich, jak miedź i...

      Zobacz poradę
    • slide 1

      Sery Mozarella i...

      Do sałatek idealnie nadaje się ser Mozzarella oraz ser typu Feta, który jest...

      Zobacz poradę
    • slide 1

      Rukola i roszponka

      Rukola ma oryginalny, pikantny smak oraz silny aromat. Jest bogata między...

      Zobacz poradę
    • Zasady zdrowego żywienia w XXI wieku

      Zdrowe żywienie polega na dostarczaniu organizmowi wszystkich niezbędnych składników odżywczych we właściwych proporcjach.

      Dietetyk
      radzi
    • Części tuszy mięsa wieprzowego

      W zależności od części tuszy, mięso wieprzowe zawiera różną ilość białka, tłuszczu i energii. Do najchudszych rodzajów, o kaloryczności podobnej do mięsa z uda kurczaka, należy polędwica i schab środkowy.

      Dietetyk
      radzi
    • Zalety spożywania mięsa wołowego

      Mięso wołowe jest bardzo dobrym źródłem pełnowartościowego białka i witamin z grupy B, zwłaszcza B3 (niacyny) oraz B12.

      Dietetyk
      radzi
    • Owoce morza jako źródło składników

      Owoce morza są nie tylko bardzo smacznym, ale również wartościowym źródłem składników odżywczych. Są bogate w witaminy (B12, E i PP) i składniki mineralne.

      Dietetyk
      radzi
    • Przesolona zupa

      Przesoloną zupę możemy uratować, jeżeli wrzucimy do niej dwa surowe ziemniaki, zagotujemy zupę i po 10 min je wyjmiemy.

      Kuroniowie
      radzą
    Wiecej przepisów