Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Porady kulinarne

    • slide 1

      Ryby morskie -...

      Ryby stanowią także cenne źródło składników mineralnych takich, jak miedź i...

      Zobacz poradę
    • slide 1

      Sery Mozarella i...

      Do sałatek idealnie nadaje się ser Mozzarella oraz ser typu Feta, który jest...

      Zobacz poradę
    • slide 1

      Rukola i roszponka

      Rukola ma oryginalny, pikantny smak oraz silny aromat. Jest bogata między...

      Zobacz poradę
    • Grillowanie

      Grillowane potrawy mogą być pieczone bezpośrednio na ruszcie, zawinięte w folię lub ułożone na specjalnych tackach do grillowania.

      Kuroniowie
      radzą
    • Wołowiny nie solimy przed smażeniem

      Często się spotykam z opiniami, że wołowina jest trudnym mięsem do przygotowania.Wychodzi twarda bądź sucha.

      Kuroniowie
      radzą
    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Pieczona szynka

      Pieczona szynka to wyśmienite danie, jednak powinniście zwrócić szczególną uwagę na błąd z którym się bardzo często spotykam podczas moich "podróży kulinarnych".

      Kuroniowie
      radzą
    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Jogurt jako dressing do surówek i sałatek

      Jogurt sprawdzi się jako dressing do surówek i sałatek. Taki sos będzie lepiej tolerowany przez osoby z nietolerancją laktozy niż sos na bazie śmietany.

      Dietetyk
      radzi
    • 1 głos
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5

      Tłuszcze "dobre": tłuszcze "złe"

      Zalecenia zdrowego żywienia wskazują na konieczność ograniczania spożycia tłuszczów ogółem, poniżej 30% dziennego zapotrzebowania na energię.

      Dietetyk
      radzi
    Wiecej przepisów