Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Wyniki szukania

    Znaleziono: 1787 przepisów

    • Policzki wołowe z zapiekanką ziemniaczaną

      Policzki podgrzej w piekarniku, korzystając ze wskazówek podanych na opakowaniu. Ziemniaki podgotuj w wodzie przez około 5 minut. Odcedź w sitku i...

    • Flaki po florencku

      W garnku z grubym dnem rozgrzej oliwę i podsmaż na niej cebulę, czosnek, marchewkę, seler oraz liście laurowe. Dodaj pietruszkę, a następnie flaki, chwilę...

    • Ciabatta z bavette, Mozzarellą i cukinią

      Plasterki cukinii zalej oliwą z czosnkiem i pietruszką, dopraw solą i pieprzem. Stek dopraw solą i pieprzem, po czym usmaż na mocno rozgrzanej patelni...

    • Piada z Mortadellą i serem

      Na dobrze rozgrzanej patelni ułóż piadę. Po minucie rozłóż na niej ser, a kiedy zacznie się topić - Mortadellę. Piadę złóż na...

    • Sałatka z brzoskwiń i szynki parmeńskiej

      Brzoskwinie ułóż na blaszce do pieczenia gniazdem nasiennym do góry. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C na ok. 20 min, aż owoce się...

    • Sałatka z brzoskwiń i szynki parmeńskiej

      Brzoskwinie ułóż na blaszce do pieczenia gniazdem nasiennym do góry. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C na ok. 20 min, aż owoce się...

    • Carpaccio tonnato

      Carpaccio rozłóż na dużym talerzu. Tuńczyka, żółtka, kapary (kilka pozostaw do dekoracji), oraz anchois umieść w misce. Dodaj majonez,...

    • Aromatyczna babka dyniowa

      W misce połącz „mokre” składniki: puree z dyni, olej, jaja i cukier - wymieszaj.  Dodaj „suche”: mąkę, proszek do...

    • Łosoś zapiekany w cieście francuskim

      Na patelni, na oleju zeszklij drobno posiekaną cebulę, dodaj szpinak i duś, aż będzie miękki, a nadmiar płynu odparuje. Ostudź. Szpinak połącz z...

    • Indyk z maślaną nutą

      Masło połącz z posiekaną natką pietruszki, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, skórką z cytryny i szczyptą soli. Masłem natrzyj mięso wkładając...

    Wiecej przepisów