Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

wolno gotowane 10H
Przepisy

Znaleziono: 18 przepisów

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Krucha wieprzowina z jajkiem sadzonym i ziemniakami

    Wieprzowinę przygotowujemy wg informacji podanej na opakowaniu. Na rozgrzanej patelni z tłuszczem roślinnym lub masłem klarowanym podsmażamy pokrojoną w...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Tortilla z kruchą wołowiną

    Wołowinę przygotowujemy wg informacji podanej na opakowaniu. Warzywa kroimy w drobne paski grubości zapałki, papryczki Jalapenio w bardzo drobną kostkę, a...

  • 3 głosy
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Krucha wieprzowina w sosie grzybowym z kopytkami

    Wieprzowinę przygotowujemy wg informacji podanej na opakowaniu.Na rozgrzanej patelni podsmażamy z masłem drobno pokrojoną cebulę.Gdy cebula się zrumieni,...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Farfalle z Kruchą Wołowiną

    Wołowinę przygotowujemy wg informacji podanej na opakowaniu. Na rozgrzanej patelni szklimy z oliwą z oliwek pokrojoną w drobną kostkę cebulę szalotkę....

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    SANDWICH

    Mięso podgrzewamy w piekarniku przez 30 min. w temperaturze220°C według instrukcji podanej na opakowaniu. Bułki kroimy i przypiekamy w tosterze lub...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    SPRING ROLLSY

    Kruchą Wołowinę przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.Paprykę kroimy w paski i podsmażamy. Arkusze papieru ryżowego pojedynczo rozkładamy na...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    OSSOBUCO z duszonymi ziemniakami, selerem

    Goleń wołową przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Obrane i przekrojone ziemniaki smażymy na złoty kolor z każdej strony w głębokiej...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    OSSOBUCO z bigosem z boczniaków i cebuli

    Ossobuco przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Boczniaki kroimy w paski. Cebulę kroimy w piórka. W garnku z olejem smażymy cebulę i...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    OSSOBUCO z pęczakiem, burakami i sosem chrzanowym

    Ossobuco przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Pęczak przesmażamy w garnku na oleju, cały czas mieszając dodajemy wodę w małych ilościach aż do...

  • 0 głosów
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    OSSOBUCO w curry

    Ossobuco przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. W garnku z grubym dnem podprażyć przez chwilę pastę curry, a następnie dodać 2 łyżki mleka...

Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz