Przekąski słodkie

Ciastko Duet truskawkowy,
94 g

Ciastko Duet truskawkowy

Ciastko z morelą i serem,
90 g

Ciastko z morelą i serem

Croissant z nadzieniem orzechowo-kakaowym,
85 g

Croissant z nadzieniem orzechowo-kakaowym
Ciastko z morelą i serem

Ciastko z morelą i serem, 90 g

Sycąca, słodka przekąska przygotowana z chrupiącego ciasta półfrancuskiego produkowanego na bazie masła (bez dodatku innych tłuszczów). Ciastko jest bogato wypełnione nadzieniem z serka twarogowego oraz połówką moreli.

zamknij
zamknij
Croissant z nadzieniem orzechowo-kakaowym

Croissant z nadzieniem orzechowo-kakaowym, 85 g

Rogalik z nadzieniem kakaowo-orzechowym. Jego złoty i lśniący wygląd pobudza zmysły. Rogalik o obfitym rozmiarze i przepysznym, topniejącym, gładkim nadzieniu o smaku kakao i orzechów laskowych. Nadzienie rozłożone jest na całym rogaliku. Czekoladowa dekoracja pozwala na łatwe zidentyfikowanie smaku. Piękne, spójne warstwy ciasta uzyskane dzięki użyciu delikatnego francuskiego masła. Francuskie pochodzenie, receptura i składniki.

zamknij
zamknij
Ciastko Duet truskawkowy

Ciastko Duet truskawkowy, 94 g

Kruche, delikatnie chrupiące i bardzo aromatyczne ciastko półfrancuskie o charakterystycznej warstwowej strukturze cienkich listków, wypełnione duetem nadzień soczystego, lekko słodkiego truskawkowego oraz budyniowego. Wyśmienita słodka przekąska na każdą porę dnia wpisująca się w sezon truskawkowy.

zamknij
zamknij

Kieszonka z jabłkiem,
95 g

Kieszonka z jabłkiem

Ciastko duet z owocami leśnymi,
115 g

Ciastko duat z owocami leśnymi

Rogal croissant z masłem,
60 g

Rogal croissant z masłem
Kieszonka z jabłkiem

Kieszonka z jabłkiem, 95 g

To produkt o wyjątkowym smaku. Jednocześnie słodki i kwaśny. Pyszny wypiek jest bogaty w delikatne masło, dzięki czemu ma miękką teksturę i intensywny smak. Francuskie pochodzenie, receptura i składniki.

zamknij
zamknij
Ciastko duat z owocami leśnymi

Ciastko duet z owocami leśnymi, 115 g

Pyszna słodka przekąska, która powstaje na bazie chrupiącego ciasta półfrancuskiego z dodatkiem masła. Nadzienie wypełniające ciastko po same brzegi stanowi zaskakujący i jednocześnie wyśmienity duet - połączenie słodkiego kremu budyniowego o smaku waniliowym z nadzieniem owocowym z kwaskowatą nutą, które powstaje z jagód, malin, czarnych i czerwonych porzeczek, truskawek i wiśni.

zamknij
zamknij
Rogal croissant z masłem

Rogal croissant z masłem, 60 g

Kruchy, delikatnie chrupiący rogalik croissant o charakterystycznej warstwowej strukturze cienkich listków z wysoką zawartością masła (23%). Ma delikatne maślane wnętrze i lekko chrupiącą złocisto-brązową skórkę. Francuskie pochodzenie, receptura i składniki.

zamknij
zamknij
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz