Trójkąt ze słodkim serkiem
80 g
Ciastko z nadzieniem kakao-banan,
70 g
Mini podkowa z jabłkami,
35 g
Mini ciastko z nadzieniem budyniowym,
35 g
Rogal croissant z masłem,
60 g
Ciacho z kruszonką,
250 g
Rożek z jabłkiem,
95 g
Ciastko Duet truskawkowy,
94 g
Chałka ręcznie zwijana z kruszonką,
320 g
Croissant z nadzieniem orzechowo-kakaowym,
85 g
Trójkąt ze słodkim serkiem, 80 g
Innowacyjna przekąska słodka. Unikalne w swej strukturze i smaku ciasto bogato wypełnione wyraźnie wyczuwalnym twarożkiem na słodko. Całość jednoznacznie przywołuje ciepłe skojarzenia z domowymi naleśnikami z serem.
Ciastko z nadzieniem kakao-banan, 70 g
Doskonale znane i lubiane połączenie smaków bananowego i czekoladowego. Kremowe nadzienie zamknięte w unikalnym cieście o chrupkiej strukturze.
Mini podkowa z jabłkami, 35 g
Oryginalna francuska przekąska słodka bazująca na doskonałym cieście francuskim o delikatnej, listkującej strukturze. Doskonale komponuje się z delikatnym nadzieniem jabłkowym. Tu najlepiej sprawdza się powiedzenie, że sukces tkwi w prostocie.
Mini ciastko z nadzieniem budyniowym, 80 g
Oryginalna francuska przekąska słodka bazująca na doskonałym cieście francuskim o delikatnej, listkującej strukturze. Doskonale komponuje się z delikatnym kremem budyniowym o smaku waniliowym. Tu najlepiej sprawdza się powiedzenie, że sukces tkwi w prostocie.
Rogal croissant z masłem, 60 g
Kruchy, delikatnie chrupiący rogalik croissant o charakterystycznej warstwowej strukturze cienkich listków z wysoką zawartością masła (23%). Ma delikatne maślane wnętrze i lekko chrupiącą złocisto-brązową skórkę. Francuskie pochodzenie, receptura i składniki.
Ciacho z kruszonką, 250 g
Produkt dedykowany specjalnie miłośnikom prostych, doskonale znanych i dobrze kojarzących się smaków. Delikatne ciacho z tym, co najlepsze - posypką z grubej, kruchej kruszonki. Najlepiej komponuje się z masłem i dżemem lub miodem w towarzystwie gorącego mleka lub kakao, choć z kawą smakuje równie wyśmienicie.
Rożek z jabłkiem, 95 g
Wariacja na temat szarlotki. Doskonale kruche ciastko francuskie z nadzieniem jabłkowym zawierającym doskonale wyczuwalne kawałki jabłek. Niepowtarzalnego wrażenia dopełnia chrupiąca, słodka posypka.
Ciastko Duet truskawkowy, 94 g
Kruche, delikatnie chrupiące i bardzo aromatyczne ciastko półfrancuskie o charakterystycznej warstwowej strukturze cienkich listków, wypełnione duetem nadzień soczystego, lekko słodkiego truskawkowego oraz budyniowego. Wyśmienita słodka przekąska na każdą porę dnia wpisująca się w sezon truskawkowy.
Chałka ręcznie zwijana z kruszonką, 320 g
- Produkt ręcznie zaplatany i dekorowany
- Lśniąca powierzchnia chałki dzięki natryskiwaniu żółtkiem jaj
Croissant z nadzieniem orzechowo-kakaowym, 85 g
Rogalik z nadzieniem kakaowo-orzechowym. Jego złoty i lśniący wygląd pobudza zmysły. Rogalik o obfitym rozmiarze i przepysznym, topniejącym, gładkim nadzieniu o smaku kakao i orzechów laskowych. Nadzienie rozłożone jest na całym rogaliku. Czekoladowa dekoracja pozwala na łatwe zidentyfikowanie smaku. Piękne, spójne warstwy ciasta uzyskane dzięki użyciu delikatnego francuskiego masła. Francuskie pochodzenie, receptura i składniki.