Słodkości nigdy zbyt wiele. Zdobywający coraz większą popularność wśród polskich konsumentów smak syropu klonowego zamknięty w klasycznym cieście francuskim. Chrupkości i charakteru dodaje posypka z prażonych orzechów pekan.
Sukces tkwi w prostocie. Numer jeden pośród słodkich przekąsek. Bogato obsypana kruszonką drożdżówka z najbardziej popularnym, docenianym i niezmiennie lubianym nadzieniem - doskonałym, kremowym budyniem.
Niezastąpiona na śniadanie, do pracy, do szkoły, w podróży i na plażę.
Klasyczne połączenie delikatnego serka z połówką moreli zamknięte w cieście półfrancuskim. Doskonała przekąska na słodko sprawdzi się w szkole, pracy i w drodze.
Produkt dedykowany specjalnie miłośnikom prostych, doskonale znanych i dobrze kojarzących się smaków. Delikatne ciacho z tym, co najlepsze - posypką z grubej, kruchej kruszonki. Najlepiej komponuje się z masłem i dżemem lub miodem w towarzystwie gorącego mleka lub kakao, choć z kawą smakuje równie wyśmienicie.
Wariacja na temat szarlotki. Doskonale kruche ciastko francuskie z nadzieniem jabłkowym zawierającym doskonale wyczuwalne kawałki jabłek. Niepowtarzalnego wrażenia dopełnia chrupiąca, słodka posypka.
Kruche, delikatnie chrupiące i bardzo aromatyczne ciastko półfrancuskie o charakterystycznej warstwowej strukturze cienkich listków, wypełnione duetem nadzień soczystego, lekko słodkiego truskawkowego oraz budyniowego. Wyśmienita słodka przekąska na każdą porę dnia wpisująca się w sezon truskawkowy.
- Produkt ręcznie zaplatany i dekorowany
- Lśniąca powierzchnia chałki dzięki natryskiwaniu żółtkiem jaj
Rogalik z nadzieniem kakaowo-orzechowym. Jego złoty i lśniący wygląd pobudza zmysły. Rogalik o obfitym rozmiarze i przepysznym, topniejącym, gładkim nadzieniu o smaku kakao i orzechów laskowych. Nadzienie rozłożone jest na całym rogaliku. Czekoladowa dekoracja pozwala na łatwe zidentyfikowanie smaku. Piękne, spójne warstwy ciasta uzyskane dzięki użyciu delikatnego francuskiego masła. Francuskie pochodzenie, receptura i składniki.
Pyszna słodka przekąska, która powstaje na bazie chrupiącego ciasta półfrancuskiego z dodatkiem masła. Nadzienie wypełniające ciastko po same brzegi stanowi zaskakujący i jednocześnie wyśmienity duet - połączenie słodkiego kremu budyniowego o smaku waniliowym z nadzieniem owocowym z kwaskowatą nutą, które powstaje z jagód, malin, czarnych i czerwonych porzeczek, truskawek i wiśni.
Kruchy, delikatnie chrupiący rogalik croissant o charakterystycznej warstwowej strukturze cienkich listków z wysoką zawartością masła (23%). Ma delikatne maślane wnętrze i lekko chrupiącą złocisto-brązową skórkę. Francuskie pochodzenie, receptura i składniki.