Twój sklep
Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę
Twoje ostatnie lokalizacje:







Bułki
Twist musli
95 g
Bułka z pestkami dyni,
70g
Rogalik śniadaniowy z makiem,
100g
Bajgiel z ziarnami,
100g
Bułka pasterska,
90g
Bułka poznańska z makiem,
75 g
Bułka śniadaniowa pełnoziarnista
73 g
Bułka razowa
80 g
Bułka wysokobiałkowa
80 g
Bułka 100% z mąki żytniej
55 g
Bułka śniadaniowa z ziarnami, 80 g
Bułka śniadaniowa,
80 g
Bułka grahamka,
70 g
Bułka poranna fitness,
80 g
Ciabatta,
80 g
Bułka poranna,
65 g
Bułka poznańska,
75 g
Bułka codzienna,
100 g
Bułka z żółtym serem,
60 g
Twist musli
Specjalnie dla miłośników dobrej formy – przekąska bogata w rodzynki, pestki dyni, nasiona sezamu i słonecznika, orzechy włoskie, siemię lniane, a także suszone jabłka, morele oraz żurawinę. Doskonale zaspokoi głód będąc jednocześnie alternatywą dla słodkich przekąsek.
Bułka z pestkami dyni, 70 g
Doskonały pomysł na śniadanie w oparciu i delikatną bułkę bogato obsypaną pestkami dyni wzbogacającymi smak oraz dającymi przyjemne uczucie chrupkości w połączeniu z dobroczynnym ich działaniem.
Rogalik śniadaniowy z makiem, 80 g
Delikatna, miękka skórka oraz słodkawa nuta w miękiszu powodują, że rogalik śniadaniowy, to produkt, który doskonale nadaje się do przygotowania zarówno klasycznych kanapek, jak i przekąsek na słodko – z masłem, miodem, czy dżemem, a posypka z makiem wzbogaca smak i nadaje chrupkości.
Bajgiel z ziarnami, 100 g
Bajgiel, to pomysł na kanapkę, który zyskuje coraz większą rzeszę miłośników. Teraz dostępny w sklepach Biedronka w wersji z posypką z sezamu i maku.
Bułka pasterska, 90 g
Bułka dedykowana miłośnikom aromatycznego pieczywa z chrupiącą skórką. Długotrwałą świeżość, mięsistą strukturę miękiszu zawdzięcza dodatkowi twarogu i wypiekowi na kamiennym podłożu. Doskonały pomysł na dodatek do codziennego śniadania.
Bułka poznańska z makiem, 75 g
Doskonale znana i doceniana bułka poznańska z charakterystycznym nacięciem, bogato obsypana makiem.
Miękka i puszysta w środku. Jej delikatny smak doskonale komponuje się zarówno ze słodkimi, jak i słonymi dodatkami.
Bułka śniadaniowa pełnoziarnista, 73 g
Bułka będąca swego rodzaju domknięciem rodziny znanych i docenianych wśród Klientów bułek śniadaniowych. Tym razem dołącza do oferty bułka pełnoziarnista dedykowana w pierwszej kolejności Klientom poszukującym aktywnie i w sposób świadomy produktów jednoznacznie wpisujących się w trend prozdrowotnego odżywiania. Dodatek płatków ziemniaczanych wydłuża świeżość produktu, natomiast dodatek jogurtu naturalnego podnosi walory smakowe i sprawia, że miękisz ma delikatniekszą strukturę.
Bułka razowa, 80 g
Doskonała propozycja dla osób poszukujących pieczywa wpisującego się w trend zdrowego odżywiania. Bułka na bazie mąki żytniej razowej z dodatkiem ziaren słonecznika, siemienia lnianego oraz zakwasu żytniego, to gwarancja unikalnego smaku i spełnienia oczekiwań nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Bułka wysokobiałkowa, 80 g
Doskonała propozycja pieczywa wpisującego się w trend zdrowego, zrównoważonego odżywiania. To bułka z dodatkiem siemienia lnianego oraz ziaren słonecznika, sezamu, żyta oraz soi o wysokiej zawartości białka i błonnika pokarmowego. Idealna, jako baza do stworzenia smacznych i pożywnych kanapek.
Bułka 100% z mąki żytniej, 55 g
Doskonałe pieczywo wytwarzane w pełni z mąki żytniej – bez dodatku innych rodzajów mąki. Stanowi wyjątkową kompozycję walorów smakowych w połączeniu z delikatnym miękiszem oraz apetyczną skórką. Interesująca alternatywa dla jasnego pieczywa pszennego. Jest ponadto źródłem białka i błonnika pokarmowego. Wypiekana na kamiennym podłożu na bazie kwasu żytniego wytwarzanego w toku kontrolowanej fermentacji trwającej 48 godzin.
Bułka śniadaniowa z ziarnami, 80 g
Bułka ziemniaczana z ziarnami, to doskonała baza dla pożywnych kanapek czy dodatek do zup oraz przystawek. Możesz ją połączyć z ulubionymi słodkimi, jak i z wytrawnymi dodatkami.
Zawiera mieszankę ziaren słonecznika, siemienia lnianego, sezamu oraz płatki owsiane, które wpływają na walory smakowe produktu.
Dzięki zawartości płatków ziemniaczanych dłużej zachowuje świeżość, a jego miękisz jest bardziej wilgotny.
Wypiekane są w piecu o kamiennym podłożu. To połączenie tradycyjnej metody przygotowania pieczywa z nowoczesnością, co przekłada się na idealnie wypieczoną oraz chrupiącą skórkę produktu.
Bułka śniadaniowa, 80 g
Polecamy nasze bułki ziemniaczane jako element rodzinnych śniadań czy przerw podczas codziennej pracy. Przygotujesz z nich pełnowartościowe kanapki, które sprawdzą się jako pożywny posiłek w pracy, w szkole czy w domu.
Dodatek płatków ziemniaczanych przedłuża świeżość produktu na długi czas, a jego miękisz jest delikatny, wilgotny i jednocześnie pulchny.
Idealnie wypieczoną i chrupiącą skórkę uzyskujemy dzięki wypiekowi w piecu o kamiennym podłożu. Takiemu połączeniu tradycji z nowoczesnością zawdzięczamy szczególne walory smakowe oraz przedłużoną świeżość produktu.
Bułka poranna, 65 g
Pieczywo o delikatnym miękiszu i złocistej, chrupiącej skórce. Bułka pszenna z dodatkiem mąki żytniej. Wyróżnia się swoim wyglądem – owalna, z szerokim podłużnym nacięciem. Doskonała do kanapek, grzanek oraz jako dodatek do zup i sałatek. 4x BEZ - bez konserwantów, emulgatorów, stabilizatorów, aromatów.
Bułka poznańska, 75 g
Bułka z charakterystycznym nacięciem na środku, powierzchnia lekko omączona.
Produkt o jasnym delikatnym miękiszu.
Delikatna w smaku, jest doskonałą propozycją śniadaniową.
Bułka codzienna, 100 g
Ta klasyczna pszenna bułka to idealna baza dla pożywnych kanapek zarówno z wytrawnymi, jak i słodkimi dodatkami. Jej skórka jest chrupiąca, a miękisz aromatyczny i wilgotny, co nadaje bułce cech pieczywa, które znamy z dzieciństwa. Pieczywo pszenne z dodatkiem zakwasów (pszennego i żytniego) co sprawia, że miękisz bułki jest wilgotny i aromatyczny, a produkt jest świeży przez długi czas. Wypiek w piecu o kamiennym podłożu dodatkowo w naturalny sposób przedłuża świeżość pieczywa. Ciasto, z którego powstaje produkt, jest poddawane uprzednio wydłużonemu procesowi dojrzewania, co nadaje mu niepowtarzalny aromat, unikalną strukturę oraz wyjątkową lekkość. Charakterystyczne pęknięcie produktu jest naturalnym wynikiem łączenia dwóch kęsów ciasta, z których powstaje bułka.
Bułka grahamka, 70 g
Tradycyjna bułka z mąką graham (45%). Podłużny kształt ułatwia przygotowanie pożywnych kanapek o każdej porze dnia.
Bułka poranna fitness, 80 g
Pszenno-żytnia bułka fitness jest produktem smacznym, aromatycznym, z chrupiącą skórką. Zawiera ziarna siemienia lnianego, soi i słonecznika. Receptura i proces technologiczny zostały opracowane tak, aby produkt zachowywał jak najdłużej świeżość i walory smakowe. Bułka poranna fitness jest źródłem błonnika pokarmowego oraz białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej i pomaga w jej utrzymaniu. Korzystne działanie występuje w przypadku spożycia 1 bułki (1 porcji) dziennie. Pamiętaj, że zrównoważona dieta i aktywny styl życia są bardzo ważne dla zachowania dobrego samopoczucia i zdrowia.
Ciabatta, 80 g
Ciabatta powstaje z luźnego ciasta, co sprawia, że jej miękisz charakteryzuje się dużą porowatością, a skórka jest miękka i elastyczna. Wypiek w piecu o podłożu kamiennym sprawia, że możemy cieszyć się świeżością produktu przez długi czas. Ciabatta to nie tylko idealna baza dla tradycyjnych kanapek, ale również wyśmienity starter, który doskonale komponuje się z oliwą z oliwek, serami i świeżymi ziołami. Tak dobrane dodatki gwarantują początek wspaniałej kulinarnej podróży po śródziemnomorskich smakach.
Bułka z żółtym serem, 60 g
Popularna okrągła bułka pszenna produkowana na bazie tradycyjnego rozczynu. Jest puszysta w środku, posypana żółtym serem – stanowi doskonały sposób na gotową przekąskę.