Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Bagietki

    Bagietka z mąką gryczaną, 265 g

    Bagietka z mąką gryczaną

    Bagietka 2AB z pradawnej odmiany pszenicy, 200 g

    Bagietka 2AB z pradawnej odmiany pszenicy

    Półbagietka,
    110 g

    Półbagietka
    Bagietka z mąką gryczaną

    Bagietka z mąką gryczaną, 265 g

    Bagietka z dodatkiem mąki gryczanej i zakwasu pszennego, co zwiększa wilgotność miękiszu i przedłuża świeżość produktu. Dodatek coraz bardziej docenianej gryki wzbogaca przy tym aromat i nadaje bagietce charakterystycznego smaku. Wypiek na kamiennym podłożu dodatkowo podkreśla smak i aromat oraz powoduje chrupkość skórki oraz delikatność miękiszu.

    zamknij
    zamknij
    Bagietka 2AB z pradawnej odmiany pszenicy

    Bagietka 2AB z pradawnej odmiany pszenicy, 200 g

    Jakość połączona z tradycją i troską o zdrowe odżywianie. To pomysł na nową linię wypieków z pradawnej odmiany pszenicy 2ab. Wypieki 2ab ze względu na zawartość karotenoidów wyróżniają się żółtą barwą i naturalnym, charakterystycznym smakiem. Atuty i cechy szczególne: niski FODMAP, naturalny skład (bez konserwantów), wyjątkowy smak, wytwarzane z mąki z pradawnej pszenicy 2ab, pozytywna opinia Instytutu Matki i Dziecka oraz certyfikat „Doceń polskie” (tytuł Top Produkt – smak, stosunek jakości do ceny, wygląd). Produkt jest źródłem selenu oraz cynku.

    Instytut Matki i Dziecka Cynk Selen
    zamknij
    zamknij
    Półbagietka

    Półbagietka, 110 g

    Klasyczna półbagietka pszenna, która powstaje w wyniku połączenia prostych składników, nowoczesnej technologii oraz pasji i doświadczenia piekarzy. Efektem długiego prowadzenia ciasta z użyciem zakwasu pszennego jest doskonała struktura oraz chrupiąca skórka. Delikatny i jednocześnie pełen charakteru smak sprawia, że półbagietka świetnie komponuje się zarówno ze słonymi, jak i słodkimi produktami. Powstaje na bazie mąki pszennej z dodatkiem zakwasu pszennego oraz niewielkiej ilości drożdży. Dzięki zawartości zakwasu pszennego miękisz półbagietki jest wilgotny i aromatyczny. Wydłużony proces dojrzewania ciasta oraz obecność zakwasu pszennego sprawiają, że miękisz bagietki ma nieregularną strukturę, a skórka po wypieku jest złocista i chrupiąca. Bagietka o rustykalnym wyglądzie, delikatnie oprószona mąką.

    zamknij
    zamknij

    Bułka paryska,
    240 g

    Bułka paryska

    Bagietka duża,
    405 g

    Bułka paryska

    Bułka paryska, 240 g

    Bułka o jasnym i puszystym miękiszu, złocistej skórce, delikatna w smaku. Długa pszenna bułka idealna do kanapek - zwłaszcza dla dzieci - zarówno na słodko, jak i na słono. 4x BEZ - bez konserwantów, emulgatorów, stabilizatorów, aromatów.

    zamknij
    zamknij
    Bagietka duża

    Bagietka duża, 405 g

    Bagietki - uwielbiane przez Francuzów, cenione na całym świecie. Ten produkt charakteryzuje się delikatnym smakiem, równomiernie porowatym miękiszem oraz chrupiącą, lśniącą skórką. Bagietki stanowią idealny dodatek do śniadań, sałatek, przystawek czy zup.

    zamknij
    zamknij