Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    wolno gotowane 10H
    Przepisy

    OSSOBUCO duszone z warzywami i białym winem

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Ossobuco przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Obrane i pokrojone w średnią kostkę warzywa obsmażamy na patelni. Dodajemy zioła, skórkę z cytryny, wino i bulion. 
    2. Doprawiamy solą i pieprzem oraz dusimy na średnim ogniu. Brokuł blanszujemy osobno, część dodajemy do warzyw z reszty przygotowujemy puree – blendując z dodatkiem masła. 
    3. Podajemy mięso w apetycznej kompozycji warzyw.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów