Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Pstrąg grillowany w bekonie

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Pstrągi natrzyj od zewnątrz i wewnątrz solą oraz pieprzem. Czosnek pokrój na plasterki, a cytryny na ćwiartki.
    2. Miękkie masło wymieszaj z natką pietruszki oraz czosnkiem. Przygotowane wcześniej ćwiartki cytryny oraz ziołowe masło włóż do środka pstrągów.
    3. Ryby owiń dookoła plasterkami boczku i piecz na rumiano z obu stron na rozgrzanym grillu lub patelni grillowej – łącznie ok. 15 min. Pstrągi podawaj z ćwiartkami cytryny z dodatkiem ulubionej sałatki.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów