Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Pstrąg grillowany w bekonie

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Pstrągi natrzyj od zewnątrz i wewnątrz solą oraz pieprzem. Czosnek pokrój na plasterki, a cytryny na ćwiartki.
  2. Miękkie masło wymieszaj z natką pietruszki oraz czosnkiem. Przygotowane wcześniej ćwiartki cytryny oraz ziołowe masło włóż do środka pstrągów.
  3. Ryby owiń dookoła plasterkami boczku i piecz na rumiano z obu stron na rozgrzanym grillu lub patelni grillowej – łącznie ok. 15 min. Pstrągi podawaj z ćwiartkami cytryny z dodatkiem ulubionej sałatki.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz