Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Pstrąg grillowany w bekonie

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Pstrągi natrzyj od zewnątrz i wewnątrz solą oraz pieprzem. Czosnek pokrój na plasterki, a cytryny na ćwiartki.
  2. Miękkie masło wymieszaj z natką pietruszki oraz czosnkiem. Przygotowane wcześniej ćwiartki cytryny oraz ziołowe masło włóż do środka pstrągów.
  3. Ryby owiń dookoła plasterkami boczku i piecz na rumiano z obu stron na rozgrzanym grillu lub patelni grillowej – łącznie ok. 15 min. Pstrągi podawaj z ćwiartkami cytryny z dodatkiem ulubionej sałatki.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz