Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Miruna w delikatnej panierce

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Filety umyj, osusz papierowym ręcznikiem, posól, popieprz i skrop sokiem z cytryny. Następnie przygotuj płynną panierkę do filetów z jajka, mąki i wody.
  2. Na patelni rozgrzej oliwę i kolejno każdy płat zanurzaj w panierce. Następnie kładź je na gorącą oliwę, smaż na rumiano ok. 2 minut na stronę.
  3. W tym czasie w rondelku rozgrzej masło i dodaj do niego posiekany czosnek - uważaj, by się nie przypalił. Po chwili (ok. 2 minutach) zdejmij rondelek z ognia i dodaj koperek. Usmażoną rybę polej przygotowanym masełkiem czosnkowym.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz