Warzywa różne z mięsem - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Warzywa różne z mięsem

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Warzywa myjemy: pomidorom i paprykom ścinamy "czapeczki", cebule obieramy i również ścinamy im górę. Wszystkie warzywa wydrążamy, a ich miąższ siekamy, a następnie podsmażamy na oleju.
  2. W trakcie smażenia dokładamy mięso oraz posiekany, roztarty z solą czosnek. Do przesmażonego farszu wbijamy jaja i doprawiamy go solą, pieprzem oraz przyprawą do grilla i szaszłyków. Mieszamy farsz, a na końcu dodajemy żółty ser.
  3. Warzywa napełniamy farszem i posypujemy tartą bułką, skrapiamy olejem i układamy na grillu lub na tacce aluminiowej. Pieczemy 30-35 minut. Warzywa można podać polane ketchupem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów