Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Warzywa różne z mięsem

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Warzywa myjemy: pomidorom i paprykom ścinamy "czapeczki", cebule obieramy i również ścinamy im górę. Wszystkie warzywa wydrążamy, a ich miąższ siekamy, a następnie podsmażamy na oleju.
  2. W trakcie smażenia dokładamy mięso oraz posiekany, roztarty z solą czosnek. Do przesmażonego farszu wbijamy jaja i doprawiamy go solą, pieprzem oraz przyprawą do grilla i szaszłyków. Mieszamy farsz, a na końcu dodajemy żółty ser.
  3. Warzywa napełniamy farszem i posypujemy tartą bułką, skrapiamy olejem i układamy na grillu lub na tacce aluminiowej. Pieczemy 30-35 minut. Warzywa można podać polane ketchupem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz