Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Stek wołowy z masłem

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Czosnek i natkę pietruszki drobno posiekaj. Miękkie  masło wymieszaj z czosnkiem, tymiankiem, natką pietruszki  i wstaw do lodówki do schłodzenia.
  2. Na zwykłej patelni rozgrzej oliwę i smaż steki po 1 minucie z każdej strony. Jeżeli steki smażysz na patelni grillowej, to nie musisz używać oliwy.
  3. Po usmażeniu przypraw wołowinę do smaku solą oraz pieprzem. Jej wcześniejsze solenie może sprawić, że mięso stanie się twarde. Steki z wołowiny podawaj z masłem ziołowym i ulubionymi dodatkami.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 głosy
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz