Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Mintaj z owocami morza

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Rybę rozmroź, posól, popieprz i obtocz w mące. Usmaż na oleju z obu stron na złoto.
    2. Owoce morza rozmroź. Na patelnię wlej łyżkę oleju, zeszklij drobno posiekaną cebulę, dodaj mieszankę owoców morza, smaż przez 2 min.
    3. Dolej wino i śmietankę, smaż, aż część płynu odparuje, a sos lekko zgęstnieje (możesz go też zagęścić odrobiną skrobi ziemniaczanej). Dopraw do smaku. Usmażoną rybę podawaj z sosem.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów