Mintaj z owocami morza - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Mintaj z owocami morza

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Rybę rozmroź, posól, popieprz i obtocz w mące. Usmaż na oleju z obu stron na złoto.
  2. Owoce morza rozmroź. Na patelnię wlej łyżkę oleju, zeszklij drobno posiekaną cebulę, dodaj mieszankę owoców morza, smaż przez 2 min.
  3. Dolej wino i śmietankę, smaż, aż część płynu odparuje, a sos lekko zgęstnieje (możesz go też zagęścić odrobiną skrobi ziemniaczanej). Dopraw do smaku. Usmażoną rybę podawaj z sosem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów