Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Łosoś na puree koperkowo-czosnkowym

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Ziemniaki obierz, ugotuj do miękkości w osolonej wodzie wraz z ząbkami czosnku. Miękkie połącz z obranym czosnkiem, koperkiem, śmietanką i masłem na gładkie puree.
    2. Łososia posól i popieprz, nasmaruj z obu stron oliwą. Połóż rybę skórą do dołu na rozgrzanej patelni grillowej. Usmaż na złoty kolor z obu stron.
    3. Gotową rybę ułóż na porcji puree, przystrój gałązką świeżych ziół.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów