Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Filety z miruny w sosie z gorgonzoli

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Filety z miruny rozmroź i osusz papierowym ręcznikiem. Rybę przypraw solą, pieprzem, skrop oliwą z oliwek i wstaw na 10-12 min do nagrzanego do 180°C piekarnika.
    2. W rondelku rozgrzej oliwę i przesmaż na niej do zeszklenia posiekaną cebulę. Następnie dodaj podzielony na kawałki ser.
    3. Kiedy ser się rozpuści, wlej śmietanę, wymieszaj i gotuj około 5 min. Sos dopraw do smaku solą oraz pieprzem. Filety podawaj w jego towarzystwie.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów