Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Pieczone Żeberka

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Czosnek obierz, posiekaj i włóż do miski. Dodaj liście laurowe, ziele angielskie, pieprz, pół łyżeczki soli, przyprawę staropolską, majeranek i to wszystko wymieszaj z oliwą.
    2. Natrzyj tak powstałą marynatą mięso i odstaw na noc do lodówki.
    3. Następnego dnia piecz żeberka w naczyniu żaroodpornym w temp. 170oC przez ok. 1,5 h. 20 minut przed końcem pieczenia dodaj do żeberek cebulę pokrojoną w półplasterki.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    4 głosy