Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Sznycle z indyka w sosie śmietanowym

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Sznycle natrzyj przyprawami i odstaw na 15 min. 
  2. Oprósz mąką i obsmaż je razem z posiekanym czosnkiem na rozgrzanym oleju ok. 5 min, do zrumienienia. Kolejno dodaj pokrojone w półplasterki pory i pieczarki. Duś jeszcze ok. 15 minut, na koniec dołóż śmietanę, sól, pieprz do smaku i delikatnie wszystko wymieszaj.  Doprowadź do ponownego zagotowania i gotowe.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz