Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Pstrąg z grilla z warzywami

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Natkę pietruszki i koperek posiekaj. Marchewkę oraz pora pokrój w cienkie paski i sparz przez minutę we wrzątku. Paprykę pokrój w paski. Pstrągi oprósz na zewnątrz i wewnątrz solą i pieprzem.
  2. Przygotuj 4 płaty folii aluminiowej. Każdy płat folii posmaruj oliwą, ułóż pstrąga, do środka ryby włóż posiekane zioła, na górę połóż warzywa, plasterek cytryny i całość skrop winem. Zawiń pakunek mocno na rogach, połóż na rozgrzanym grillu i piecz 15-20 minut.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz