Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Pstrąg z grilla z warzywami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Natkę pietruszki i koperek posiekaj. Marchewkę oraz pora pokrój w cienkie paski i sparz przez minutę we wrzątku. Paprykę pokrój w paski. Pstrągi oprósz na zewnątrz i wewnątrz solą i pieprzem.
    2. Przygotuj 4 płaty folii aluminiowej. Każdy płat folii posmaruj oliwą, ułóż pstrąga, do środka ryby włóż posiekane zioła, na górę połóż warzywa, plasterek cytryny i całość skrop winem. Zawiń pakunek mocno na rogach, połóż na rozgrzanym grillu i piecz 15-20 minut.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów