Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Łosoś gotowany

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Łososia pokrój w poprzek na paski o szerokości 3 cm. Marchewkę i pietruszkę na 1 cm plasterki, a koperek drobno posiekaj.
  2. Każdy kawałek ryby posól, popieprz i skrop sokiem z cytryny, a warzywa posól do smaku. Masło wymieszaj z koperkiem i otartą skórką z cytryny, po czym posmaruj nim z wierzchu łososia.
  3. Następnie umieść kawałki ryby i warzywa na przystawce do gotowania na parze, w taki sposób aby do siebie nie przylegały. Wstaw wszystko do garnka z niewielką ilością gotującej się wody i gotuj na parze pod przykryciem przez ok. 20 minut
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz