Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Łosoś gotowany

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Łososia pokrój w poprzek na paski o szerokości 3 cm. Marchewkę i pietruszkę na 1 cm plasterki, a koperek drobno posiekaj.
  2. Każdy kawałek ryby posól, popieprz i skrop sokiem z cytryny, a warzywa posól do smaku. Masło wymieszaj z koperkiem i otartą skórką z cytryny, po czym posmaruj nim z wierzchu łososia.
  3. Następnie umieść kawałki ryby i warzywa na przystawce do gotowania na parze, w taki sposób aby do siebie nie przylegały. Wstaw wszystko do garnka z niewielką ilością gotującej się wody i gotuj na parze pod przykryciem przez ok. 20 minut
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz