Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Okoń morski z grilla w pomarańczach

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Pomarańczę przekrój na pół i wyciśnij z niej sok. Posiekany koperek wymieszaj z sokiem z pomarańczy. Rybę oczyść, zalej mieszaniną soku pomarańczowego i koperku, odstaw tak na minimum 30 minut w chłodne miejsce. Następnie rybę osącz z marynaty, oprósz solą, pieprzem i tymiankiem, skrop oliwą z oliwek i ułóż na tacce do grillowania lub kawałku folii aluminiowej.
    2. Okonia piecz na rozgrzanym grillu po około 10 minut z każdej strony. Rybę podawaj z grillowanymi warzywami.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów