Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Okoń morski z grilla w pomarańczach

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Pomarańczę przekrój na pół i wyciśnij z niej sok. Posiekany koperek wymieszaj z sokiem z pomarańczy. Rybę oczyść, zalej mieszaniną soku pomarańczowego i koperku, odstaw tak na minimum 30 minut w chłodne miejsce. Następnie rybę osącz z marynaty, oprósz solą, pieprzem i tymiankiem, skrop oliwą z oliwek i ułóż na tacce do grillowania lub kawałku folii aluminiowej.
  2. Okonia piecz na rozgrzanym grillu po około 10 minut z każdej strony. Rybę podawaj z grillowanymi warzywami.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz