Łosoś w orzechowej panierce - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Łosoś w orzechowej panierce

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. W małej misce wymieszaj roztopione masło, musztardę i miód. Odłóż ją na bok. W kolejnej miseczce wymieszaj tartą bułkę, orzechy i pietruszkę.
  2. Filet potnij na 4 cm paski, posól i dopraw pieprzem. Wysmaruj każdy filet mieszanką musztardowo – miodową. Posyp bułką tartą wymieszaną z orzechami i pietruszką.
  3. Następnie ułóż filety w naczyniu żaroodpornym i piecz w piekarniku rozgrzanym. 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów