Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Łosoś w orzechowej panierce

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. W małej misce wymieszaj roztopione masło, musztardę i miód. Odłóż ją na bok. W kolejnej miseczce wymieszaj tartą bułkę, orzechy i pietruszkę.
    2. Filet potnij na 4 cm paski, posól i dopraw pieprzem. Wysmaruj każdy filet mieszanką musztardowo – miodową. Posyp bułką tartą wymieszaną z orzechami i pietruszką.
    3. Następnie ułóż filety w naczyniu żaroodpornym i piecz w piekarniku rozgrzanym. 
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów