Panga z warzywami - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Panga z warzywami

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Rybę kroimy na kilkucentymetrowe paski, przyprawiamy solą, pieprzem i curry.
  2. Następnie rybę obsmażamy na oleju na złoto i wyjmujemy. Na patelnię wrzucamy warzywa, kiedy się lekko zrumienią podlewamy je wywarem. Po 3-4 minutach, gdy warzywa są miękkie, a płyn odparuje dodajemy usmażoną rybę. Smażymy razem jeszcze około 2 minut, przyprawiamy i serwujemy.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów