Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Zupa z dorsza

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Cebulę, czosnek, marchewkę i pora drobno posiekaj. W rondlu rozgrzej oliwę i zeszklij cebulę. Filety z ryby pokrój w paski i skrop sokiem z cytryny.
  2. Kiedy cebula się zeszkli, dodaj pokrojone warzywa. Podlej całość winem, dodaj sok, skórkę z cytryny i duś około 15 minut.
  3. Wlej 2 litry wody, dodaj liście laurowe, ziele angielskie i całość gotuj 30 minut. Zupę dopraw do smaku solą i pieprzem. Podaj posypaną koperkiem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz