Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Zupa z dorsza

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Cebulę, czosnek, marchewkę i pora drobno posiekaj. W rondlu rozgrzej oliwę i zeszklij cebulę. Filety z ryby pokrój w paski i skrop sokiem z cytryny.
    2. Kiedy cebula się zeszkli, dodaj pokrojone warzywa. Podlej całość winem, dodaj sok, skórkę z cytryny i duś około 15 minut.
    3. Wlej 2 litry wody, dodaj liście laurowe, ziele angielskie i całość gotuj 30 minut. Zupę dopraw do smaku solą i pieprzem. Podaj posypaną koperkiem.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów