Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Okoń morski na warzywach

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Paprykę, cukinię i por cienko pokrój. Na patelnię wlej oliwę, dodaj warzywa i duś kilka minut na małym ogniu. Dodaj pomidory, przypraw do smaku. Przełóż do naczynia do zapiekania, dodaj liście laurowe i piecz przez ok. 10 min w temp. 210°C. 
  2. Ryby przypraw solą i pieprzem, do środka każdej włóż gałązki świeżego tymianku. 
  3. Ułóż ryby na warzywnym sosie, na każdej połóż po 2 plastry cytryny, skrop oliwą i ponownie wstaw do piekarnika na 20 min.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz