Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Okoń morski na warzywach

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Paprykę, cukinię i por cienko pokrój. Na patelnię wlej oliwę, dodaj warzywa i duś kilka minut na małym ogniu. Dodaj pomidory, przypraw do smaku. Przełóż do naczynia do zapiekania, dodaj liście laurowe i piecz przez ok. 10 min w temp. 210°C. 
    2. Ryby przypraw solą i pieprzem, do środka każdej włóż gałązki świeżego tymianku. 
    3. Ułóż ryby na warzywnym sosie, na każdej połóż po 2 plastry cytryny, skrop oliwą i ponownie wstaw do piekarnika na 20 min.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów