Wybierz swój sklep

Twój sklep:

Wybierz swój sklep i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

Bagietka z marynowanym schabem

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Paprykę ułóż na blasze i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 220°C. Co jakiś czas obracaj ją, by skórka przypiekła się ze wszystkich stron. Upieczoną paprykę włóż do miski i przykryj pokrywką. Kiedy przestygnie, obierz ze skórki i pokrój w paski.
  2. Dobrze rozgrzej patelnię grillową, posmaruj ją oliwą i ułóż plastry schabu. Smaż po 1 minucie z każdej strony, w międzyczasie skrapiając mięso pozostałą oliwą.
  3. Bagietkę przekrój wzdłuż na pół, każdą część posmaruj majonezem. Obłóż plastrami schabu, pieczoną papryką i plasterkami sera, po czym złóż. Przekrój na kilka części.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 głosy
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz