Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Spring rollsy z mango i papryką

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Przekrój pak choi na pół i blanszuj we wrzątku przez 2 minuty, a następnie przepłucz pod zimną wodą. Pokrój czerwoną kapustę w cienkie nitki i blanszuj przez minutę we wrzącej wodzie.
  2. Pokrój chili w minitalarki, resztę warzyw i mango pokrój w słupki. Zmocz papier ryżowy pod wodą i poczekaj kilka sekund, aż zmięknie.
  3. Najpierw na papierze ryżowym ułóż liście mięty, a następnie warzywa. Za każdym razem dodawaj odrobinę oleju sezamowego i sosu sojowego, zwiń papier z boku, a następnie zawiń w rulonik jak naleśnik.
  4. Wymieszaj dokładnie składniki sosu arachidowego. Zetnij czubek spring rollsów, podawaj posypane pokrojoną kolendrą i płatkami chili, z sosem arachidowym i sosem chili.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głos
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz