Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Przegrzebki z chorizo

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Rozmrożone przegrzebki osusz papierowym ręcznikiem.
    2. Rozgrzej dużą patelnię i podsmaż na niej chorizo. Przełóż je na talerz, pozostawiając na patelni wytopiony tłuszcz.
    3. Na patelni ułóż przegrzebki, zachowując między nimi odstęp 2 cm. Smaż na dużym ogniu przez 2 minuty, po czym przewróć je na drugą stronę. Smaż jeszcze 1,5 minuty. Dodaj kiełbasę i sok z cytryny, wymieszaj.
    4. Podawaj z natką pietruszki.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów