Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Pieczone jabłka z figami

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Jabłka dobrze umyj, odetnij wierzchołki i wydrąż środki. Wypełnij je orzechami wymieszanymi z miodem i cynamonem. Jabłka umieść w naczyniu żaroodpornym nasmarowanym masłem.
  2. Przykryj folią aluminiową i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180°C. Piecz 50 min.
  3. Upieczone jabłka wypełnij jogurtem wymieszanym z cukrem. Posyp posiekanymi figami z syropem i oprósz odrobiną cynamonu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głos
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz