Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Filety z morszczuka w szpinaku a la Troisgros

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Do płaskiego rondla wlej bulion i białe wino. Dodaj szalotki i gotuj, aż płyn będzie połyskliwy i uzyska konsystencję syropu. Dodaj śmietanę i dalej gotuj, aż sos zgęstnieje, po czym dodaj szpinak. Po 20 sekundach zdejmij z ognia. 
  2. Zamieszaj zawartością garnka bez użycia trzepaczki, dodaj masło, sok z cytryny, sól i pieprz. Filety z morszczuka dopraw solą i gotuj na parze przez 8-10 min. Podawaj na sosie szpinakowym.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głos
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz