Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Bouillabaisse z krewetkami

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Krewetki i filet z halibuta dopraw solą i pieprzem. Na patelni podgrzej oliwę i podsmaż na niej cebulę, czosnek i pora. Dodaj ziemniaki i pomidory, szczyptę soli i pieprzu, liść laurowy oraz kurkumę. 
  2. Wymieszaj, przykryj i gotuj na małym ogniu przez około 15 minut, aż ziemniaki zmiękną. 
  3. Rybę pokrój na kawałki i dodaj do warzyw. Wlej 1,2 l wrzącej wody i gotuj przez 5 minut. Następnie dodaj krewetki i gotuj przez dodatkowe 2 minuty. Zupę podawaj z natką pietruszki.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz