Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Bouillabaisse z krewetkami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Krewetki i filet z halibuta dopraw solą i pieprzem. Na patelni podgrzej oliwę i podsmaż na niej cebulę, czosnek i pora. Dodaj ziemniaki i pomidory, szczyptę soli i pieprzu, liść laurowy oraz kurkumę. 
    2. Wymieszaj, przykryj i gotuj na małym ogniu przez około 15 minut, aż ziemniaki zmiękną. 
    3. Rybę pokrój na kawałki i dodaj do warzyw. Wlej 1,2 l wrzącej wody i gotuj przez 5 minut. Następnie dodaj krewetki i gotuj przez dodatkowe 2 minuty. Zupę podawaj z natką pietruszki.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów