Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Bouillabaisse z krewetkami

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Krewetki i filet z halibuta dopraw solą i pieprzem. Na patelni podgrzej oliwę i podsmaż na niej cebulę, czosnek i pora. Dodaj ziemniaki i pomidory, szczyptę soli i pieprzu, liść laurowy oraz kurkumę. 
  2. Wymieszaj, przykryj i gotuj na małym ogniu przez około 15 minut, aż ziemniaki zmiękną. 
  3. Rybę pokrój na kawałki i dodaj do warzyw. Wlej 1,2 l wrzącej wody i gotuj przez 5 minut. Następnie dodaj krewetki i gotuj przez dodatkowe 2 minuty. Zupę podawaj z natką pietruszki.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz