Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Sałatka rybna po rosyjsku

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Dokładnie umyte ziemniaki i jajka umieść w garnku z osoloną wodą. Gotuj 10 minut, wyjmij jajka, a ziemniaki gotuj aż do miękkości. 
    2. Do oddzielnego garnka z osoloną wodą włóż filety z morszczuka. Gotuj około 5 minut, po czym odsącz i odstaw do ostygnięcia. 
    3. Ziemniaki obierz i pokrój w kostkę. Dodaj marchewkę z groszkiem i podzielone na kawałki filety oraz majonez, dokładnie wymieszaj. 
    4. Na dużym półmisku rozłóż mieszankę sałat, na nią wyłóż gotową sałatkę. Udekoruj pokrojonymi na cząstki jajkami oraz oliwkami.

     

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos