Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Sałatka rybna po rosyjsku

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Dokładnie umyte ziemniaki i jajka umieść w garnku z osoloną wodą. Gotuj 10 minut, wyjmij jajka, a ziemniaki gotuj aż do miękkości. 
  2. Do oddzielnego garnka z osoloną wodą włóż filety z morszczuka. Gotuj około 5 minut, po czym odsącz i odstaw do ostygnięcia. 
  3. Ziemniaki obierz i pokrój w kostkę. Dodaj marchewkę z groszkiem i podzielone na kawałki filety oraz majonez, dokładnie wymieszaj. 
  4. Na dużym półmisku rozłóż mieszankę sałat, na nią wyłóż gotową sałatkę. Udekoruj pokrojonymi na cząstki jajkami oraz oliwkami.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głos
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz