Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Halibut w łagodnym sosie curry z kolendrą

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Halibuta pokrój na mniejsze kawałki i wymieszaj z solą, pieprzem, sokiem z całej limonki oraz 1 łyżką rozpuszczonego oleju kokosowego.
    2. Resztę oleju rozgrzej w rondlu. Podsmaż na nim cebulę, paprykę, imbir i czosnek. Dodaj sos Mild Curry, a następnie kolendrę i pomidorki. Podlej 0,25 szklanki przegotowanej wody i wymieszaj. 
    3. Do sosu dodaj zamarynowanego halibuta. Gotuj na małym ogniu ok. 10 min.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów