Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Halibut w łagodnym sosie curry z kolendrą

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Halibuta pokrój na mniejsze kawałki i wymieszaj z solą, pieprzem, sokiem z całej limonki oraz 1 łyżką rozpuszczonego oleju kokosowego.
  2. Resztę oleju rozgrzej w rondlu. Podsmaż na nim cebulę, paprykę, imbir i czosnek. Dodaj sos Mild Curry, a następnie kolendrę i pomidorki. Podlej 0,25 szklanki przegotowanej wody i wymieszaj. 
  3. Do sosu dodaj zamarynowanego halibuta. Gotuj na małym ogniu ok. 10 min.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz