Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Pieczona ryba na ostro

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Filety z morszczuka natnij płytko nożem w odstępach 2 cm, czynność tę powtórz także z drugiej strony. 
  2. Rybę zamarynuj w winie, soku z limonki oraz sosie sojowym i odstaw w chłodne miejsce na 30 min. 
  3. Po upływie tego czasu filety natrzyj imbirem, pastą Tom Yum, cukrem trzcinowym i pieprzem.
  4. Ułóż je w naczyniu żaroodpornym, posyp pędami bambusa, dymką oraz chili. Następnie wstaw do piekarnika rozgrzanego do 175°C. Zapiekaj 25 min.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głos
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz