Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Pieczona ryba na ostro

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Filety z morszczuka natnij płytko nożem w odstępach 2 cm, czynność tę powtórz także z drugiej strony. 
  2. Rybę zamarynuj w winie, soku z limonki oraz sosie sojowym i odstaw w chłodne miejsce na 30 min. 
  3. Po upływie tego czasu filety natrzyj imbirem, pastą Tom Yum, cukrem trzcinowym i pieprzem.
  4. Ułóż je w naczyniu żaroodpornym, posyp pędami bambusa, dymką oraz chili. Następnie wstaw do piekarnika rozgrzanego do 175°C. Zapiekaj 25 min.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głos
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz