Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Rolada wieprzowa z szynką i serem

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Rolady wyjmij z opakowania i umieść na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Polej je oliwą wymieszaną wcześniej z miodem i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180°C (bez termoobiegu). 
    2. Piecz około 30-40 minut, aż się zrumienią. Następnie pokrój je w plasterki. Podawaj z ryżem oraz zieloną sałatą lub szpinakiem.Rolady można upiec także bez dodatków, od razu po wyjęciu z opakowania.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów