Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Okoń morski z sosem marinara

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Skórę ryb natnij ukośnie w kilku miejscach, skrop sokiem z cytryny, przypraw solą i pieprzem. Nafaszeruj gałązkami pietruszki. Na wierzchu ułóż kawałki masła i piecz do lekkiego zarumienienia w temp. 200°C (ok. 20 min).
    2. Na patelni rozgrzej oliwę, zeszklij drobno posiekaną cebulę i czosnek. Dodaj oregano i oliwki.Zalej pomidorami, duś przez kwadrans na małym ogniu.
    3. Przypraw do smaku, podawaj z rybą i świeżą bagietką.

    Porcja dla 4 osób

    Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak 

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów