Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Okoń morski z sosem marinara

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Skórę ryb natnij ukośnie w kilku miejscach, skrop sokiem z cytryny, przypraw solą i pieprzem. Nafaszeruj gałązkami pietruszki. Na wierzchu ułóż kawałki masła i piecz do lekkiego zarumienienia w temp. 200°C (ok. 20 min).
  2. Na patelni rozgrzej oliwę, zeszklij drobno posiekaną cebulę i czosnek. Dodaj oregano i oliwki.Zalej pomidorami, duś przez kwadrans na małym ogniu.
  3. Przypraw do smaku, podawaj z rybą i świeżą bagietką.

Porcja dla 4 osób

Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz