Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Okoń morski z masłem cytrynowym

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

Każdego okonia ponacinaj co 2 cm, natrzyj solą i pieprzem. Skrop sokiem z cytryny. Czosnek i koperek bardzo drobno posiekaj, zetrzyj skórkę z cytryny. Masło o temperaturze pokojowej wymieszaj z czosnkiem, koperkiem, startą skórką z cytryny, solą i pieprzem. Ryby nafaszeruj powstałym masłem cytrynowym, a z wierzchu skrop oliwą. Grilluj okonie na tackach aluminiowych przez ok. 20 min. 

Porcja dla 4 osób.

Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies m.in. w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Konfiguruj

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz