Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Dorsz w cieście z pomidorową salsą

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Mąkę wymieszaj z mlekiem, jajkiem, szczyptą soli, oregano, proszkiem do pieczenia na gładkie, dość gęste ciasto.
    2. Rybę przypraw solą i pieprzem, obtocz w mące (2 łyżki), następnie w cieście. Smaż z obu stron, na złoto, na rozgrzanym oleju.
    3. Pomidory, cebulę i bazylię drobno posiekaj (możesz użyć blendera), dopraw oliwą, solą i pieprzem. Podawaj jako dodatek do smażonych filetów. 

    Porcja dla 4 osób

    Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak 

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów