Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Tuńczyk z sałatką szpinakową

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Rybę natrzyj oliwą, przypraw solą i pieprzem, smaż na rozgrzanej patelni grillowej ok. 2 minuty z każdej strony - stek powinien pozostać w środku różowy.
    2. Cebulę pokrój w talarki, zalej sokiem wyciśniętym z cytryny, odstaw na kilka minut.
    3. Listki szpinaku połącz z przekrojonymi na pół pomidorkami i cebulą, całość skrop oliwą i przypraw do smaku. Podawaj z usmażonym stekiem z tuńczyka.

    Porcja dla 2 osób.

    Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak

     

     

     

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów