Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Tuńczyk z sałatką szpinakową

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Rybę natrzyj oliwą, przypraw solą i pieprzem, smaż na rozgrzanej patelni grillowej ok. 2 minuty z każdej strony - stek powinien pozostać w środku różowy.
  2. Cebulę pokrój w talarki, zalej sokiem wyciśniętym z cytryny, odstaw na kilka minut.
  3. Listki szpinaku połącz z przekrojonymi na pół pomidorkami i cebulą, całość skrop oliwą i przypraw do smaku. Podawaj z usmażonym stekiem z tuńczyka.

Porcja dla 2 osób.

Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak

 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz