Biedronka

Nowa aplikacja mobilna

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Pstrąg z rozmarynem i warzywnymi szaszłykami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Paprykę i cukinię pokrój w kostkę.
    2. Warzywa nabij kolejno na pozbawione listków gałązki rozmarynu (lub na bambusowe patyczki), skrop oliwą, przypraw solą i pieprzem. Usmażna grillu do zrumienienia.
    3. Rybę przypraw do smaku, nadziej gałązkami świeżego rozmarynu. Skrop oliwą, piecz ok. 20 min w temp. 180°C. Podawaj z ciepłymi szaszłykami.

    Porcja dla 2 osób

    Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów