Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Pstrąg z rozmarynem i warzywnymi szaszłykami

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Paprykę i cukinię pokrój w kostkę.
  2. Warzywa nabij kolejno na pozbawione listków gałązki rozmarynu (lub na bambusowe patyczki), skrop oliwą, przypraw solą i pieprzem. Usmażna grillu do zrumienienia.
  3. Rybę przypraw do smaku, nadziej gałązkami świeżego rozmarynu. Skrop oliwą, piecz ok. 20 min w temp. 180°C. Podawaj z ciepłymi szaszłykami.

Porcja dla 2 osób

Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów
Akceptuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookie, przy czym odbywa się to zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki, które możesz w każdej chwili zmienić. Jako Jeronimo Martins Polska S.A. używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookie w celu umożliwienia prawidłowego działania strony oraz – jeśli się na to zgodzisz – także w innych celach, tj. reklamowych, do oceny wydajności serwisu oraz podniesienia jakości prezentowanych treści. Akceptacja lub brak zgody na wykorzystywanie plików cookie odbywa się za pomocą ustawień przeglądarki (które możesz zmienić klikając Konfiguruj). Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Pliki cookie niezbędne do prawidłowego działania serwisu

Analizy i ocena wydajności

Reklamowe pliki cookie

zapisz